Nyheter

Varsel om prisendring!
Kjære fine og gode trofaste kunder!

Regjeringen har dessverre bestemt at det skal pålegges 25% på din helserettede massasjeterapibehandling hos meg som "alternativ behandler" fra nyåret av. Det betyr at jeg i løpet av januar vil måtte øke mine priser noe, men fordi dette vedtaket har skjedd rimelig hastig og ikke er endelig formelt sluttbehandlet (skjer 11. januar), har dette kommet som "julekvelden på kjerringa" for hele bransjen, Skatteetaten og våre regnskapsførere, så trenger vi litt tid inn i januar for å få alt på plass.

Dette sier også noe om hvor lite gjennomtenkt og hvor lite konsekvensutredet dette forslaget er, og for ikke å snakke om hvor urettferdig det er for de som ikke vil vente i lange statlige behandlingskøer og som da selv velger å betale av egen lomme for å få akkurat den gode massasjeterapeutiske behandlingen de trenger for å fungere i hverdagen.

Det har vært et ekstremt krevende år for oss som driver som selvstendige næringsdrivende og med helserettet massasjeterapi. Først får vi pga. covid-19 to måneder arbeidsnekt uten den normale inntekten, så får vi beskjed om å kreve inn 25% mer skatt til staten. Å derfor øke mine priser er ikke noe jeg gjør med hverken letthet eller glede, og jeg ber om forståelse fra dere på dette. De første ukene inn i det nye året vil de gamle prisene bestå, og jeg oppdaterer dere fortløpende på nye gjeldende priser. Jeg vil også informere om dette når dere kommer til meg. 

Dette er nytt og frustrerende for oss, både på egne og pasienters vegne. Men vi gir oss ikke så lett! Vi er overbeviste om at vi gjør en forskjell for folks helse og vi vet at vi hjelper mennesker og holder samfunnet og hjula i gang ved at folk blir bedre og friskere hver dag! Siste ord er ikke sagt i saken og vi har et fantastisk Norges Massasjeforbund i ryggen som kjemper med nebb og klør for at moms på våre helsefremmende tjenester skal fjernes igjen


Dette klarer vi - SAMMEN
Med ønske om et godt og friskt nytt år
Back to Top